Termeni si conditii

I. Termeni generali
 
Site-ul www.papeto.ro denumit in continuare PAPETO.RO, este administrat de  SC URGENT SERV SRL  cu sediul in Str Republicii, Nr 350, Bloc J5, Parter, Vaslui, jud Vaslui, cod postal 730124, Romania  inmatriculata in Registrul comertului sub nr.Com. J37/708/1994, avand cod unic de inregistrare RO6241237, denumita in cele ce urmeaza Urgent Serv.
 
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
 
Prin posta la adresa de corespondenta: Str Republicii, Nr 350, Bloc J5, Parter, Vaslui, jud Vaslui, cod postal 730124, Romania.
 
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
 
comenzi@papeto.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
 
office@papeto.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
 
Prin telefon la numarul: 0371 313 999
 
Prin fax la numarul: 0371 609 888


II. Definitii
 

Urgent Serv, prin intermediul magazinului online papeto.ro, intitulat generic "site", este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut".

 

Urgent Serv permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

 

III. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@papeto.ro
 

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

 

Crearea de legaturi cu site-ul papeto.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Urgent Serv sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Urgent Serv nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

 

 
IV. Produse si politica de preturi
 
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.papeto.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.
 

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare papeto.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. 

 

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (20%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea "Livrare", iar in sectiunea "Cosul tau" vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii (costuri de transport si TVA incluse).

 

Urgent Serv se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul papeto.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari papeto.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon fix 0371 313 999 sau sa ne scrieti pe adresa office@papeto.ro.

 

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre si sa solicitati poze. Urgent Serv nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe papeto.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Urgent Serv isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

 
V. Facturare si plata
 
Plata se poate face in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.
 

 1) Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare maxim 48 ore pentru intreaga tara), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

 

Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in  toate localitatile tarii, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

 

 2) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul din urmatoarele conturi:

 

URGENT SERV SRL

 

Cod fiscal: RO6241237

Sediul: Strada Republicii, nr 350, bl J5, Vaslui

 

Contul: RO25 BTRL RON CRT04 0749 6401

Banca: Banca Transilvania


sau

 

Contul: RO20 RNCB 0259 0284 5066 0001

Banca: BCR

 

3)  Plata online cu card

 

Acceptam plata cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati MobilPay ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

 

Datele cardului dumneavoastra pot fi  stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp  la cumpararea de pe papeto.ro. Numarul dumneavoastra de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ati folosit la inregistrare. Puteti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta " aminteste-ti detaliile cardului /remember my payment details" de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegeti acest mod de plata, atunci amintiti-va ca va trebui sa reintroduceti detaliile cardului de fiecare data cand veti face o comanda.

 

Urgent Serv isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul URGENT SERV.

 

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzari papeto.ro.

 
VI. Livrarea produselor si transport
 
Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza doar in Romania, in toata tara printr-o firma privata de curierat. Urgent Serv isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clentilor.
 
Livrarea va fi gratuita pentru comenzi, exclusiv cu produse birotica si papetarie, mai mari de 150 RON (TVA inclus). Pentru comenzile, exclusiv cu produse birotica si papetarie, mai mici de 150 RON (TVA inclus) se aplica o taxa de livrare de 19 RON (cu TVA inclus).

In cazul comenzilor ce contin produse din categoria "Mobilier birou" livrarea este gratuita in cazul in care valaorea totala a comenzii depaseste 1190 RON (cu TVA inclus)
 
Produsele sunt ambalate , sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
 
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Urgent Serv va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.
 
Urgent Serv isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Urgent Serv care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzuantelor legii romanesti.
 
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Urgent Serv fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Urgent Serv de la acest client.
 
VII. Confidentialitatea datelor personale
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC URGENT SERV SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar papeto.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
 

Site-ul papeto.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor  cu Caracter Personal cu Numar: 35041

 

Urgent Serv se angajeaza sa nu faca spam.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmaritorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Urgent Serv nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

 

VIII. Garantia produselor
 
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr 449/2003 si OG 21/1992, astfel:

- Urgent Serv garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, furnizorul asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.
 
- Urgent Serv poate percepe o parte din suma returnata clientului in cazul in care cumparatorul a manipulat gresit produsul ceea ce a dus la deteriorarea produsului.
 
- Privind vanzarea produselor si garantiile asociate, declaram ca produsele livrate corespund declaratiei de conformitate a produselor sau a documentatiei de executie a producatorului.
 
- Garantia de conformitate se aplica definitiei "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".
 
In primele 6 luni de la cumparare, cumparatorul nu este obligat sa dovedeasca neconformitatea produsului. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, neconformitatea va trebui dovedita de cumparator.
 

In cazul in care apar probleme specifice legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Loredana Savin, contact@papeto.ro.

 
IX. Dreptul de returnare al produselor
 

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice, completand unul din formularele de mai jos.
 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Returnarea produselor se va face prin curier, costul acestuia fiind suportat de catre client.

 

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Formulare pentru returnarea produselor se gasesc la sectiunea de mai jos "Documente atasate". Formularele atasate sunt modele și nu sunt obligatorii.


 


LEITZHERLITZARTLINESCHNEIDERPENACUNI-BALLSMIT VISUAL SUPPLIESOPUSKANGAROOPTIMAHANELBAALPINOAURORAALCOESSELTEKEJEAHPHSMDIPLOMATRAPIDOXFORDPHILIPSCARIOCAETILUXDYMOFALCONATOMADATA FLASHTURIKANSIGELNIKIDOMXEROXCANONLEXMARKFOSKAHELITEPSONDACOStick'nZIP-ITPUKKA PAD